top of page
Hester van Bouwwurk.jpg

Hi! Ik ben Hester

Misschien ken je het boek ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ van Paulien Cornelisse wel. Het is dat zij mij voor was, maar anders had ik dat boek kunnen schrijven. Ik ben altijd al geboeid door taal en wat je daar allemaal mee kunt doen. Rekenen was nooit mijn ding, maar taal was altijd wél mijn ding. 

  • LinkedIn Bouwwurk
  • Instagram Bouwwurk

Virtual assistant gezocht?

Ik ben altijd al een perfectionist geweest. Dat vond ik lang een valkuil, maar nu zie ik dat juist als iets positiefs. Ik help anderen graag. En als ik dat dan doe, doe ik het ook graag goed. Daarom ben ik gaan werken als virtual assistant, wat je ook kunt zien als personal assistant: jouw rechterhand. Ben jij op zoek naar iemand die je helpt met al die talloze social media accounts te onderhouden? Of zoek je iemand die je nieuwsbrieven kan schrijven? Je administratie kan bijhouden? Of je agenda of inbox te beheren? Zoek dan niet verder! 

Ik ben in staat om teksten écht leesbaar te maken. Een tekst aantrekkelijk maken is een hele kunst, maar dat is juist waar mijn passie ligt. Blogs, interviews, teksten voor websites: noem het maar en ik schrijf het. Mijn interesse is erg breed. Dat vond ik vroeger bij het kiezen van een studie maar lastig, want ik vond alles leuk en tegelijkertijd ook alles nét niet. Dat is de reden dat ik voor mezelf ben begonnen. Ik kan kiezen wat ik doe, hoe ik het doe en wanneer ik het doe. Logo's, huisstijl, webdesign, teksten schrijven, beheer social media, enzovoort. 

Daarnaast bijt ik mij graag vast in communicatievraagstukken. Ben je op zoek naar een communicatiestrategie of advies? Ik denk graag met je mee. Van idee tot uitvoering, van advies tot realisatie. Welke manier van communicatie en welke middelen passen bij jouw bedrijf? Laat dat maar aan mij over.

 

Creatief, zelfstandig en to-the-point. Mijn naam is Hester en ik zou graag met jou aan de slag gaan! Als je dit leest is de kans namelijk groot dat je op zoek bent naar hulp, iemand die meedenkt en aan wie jij dingen kunt overlaten waar je misschien zelf niet zo goed in bent, geen zin in hebt of geen tijd voor hebt. En dat is het leuke aan ondernemer zijn: jij mag dingen van je afschuiven die je liever niet wilt of kunt doen! 

Even sparren?

Dan mag je altijd contact met mij opnemen! Ik denk graag met je mee in wat jij nodig hebt. 

bottom of page