top of page
Foto van Hester van Bouwwurk.jpg

Hi! Ik ben Hester

Misschien ken je het boek ‘Taal is zeg maar echt mijn ding’ van Paulien Cornelisse wel. Het is dat zij mij voor was, maar anders had ik dat boek kunnen schrijven. Ik ben altijd al geboeid door taal en wat je daar allemaal mee kunt doen. 

Ik ben een enorme (okè, kleine, ik ben maar 163cm) perfectionist. Dat vond ik lang een valkuil, maar nu zie ik dat juist als iets positiefs. Ik help anderen graag. Daarom ben ik gaan doen wat ik nu doe!

  • LinkedIn Bouwwurk
  • Instagram Bouwwurk

Ga jij nou maar doen waar jij goed in bent

Jij wilt meer ruimte in je agenda, meer ruimte voor je ambities, meer tijd over houden voor werk dat je écht leuk vindt of misschien wel meer tijd voor je privéleven.  En daar kom ik om de hoek!

Ben jij op zoek naar iemand die je helpt met al die talloze social media accounts te onderhouden? Of zoek je iemand die je berichten op LinkedIn, Instagram, blogs of nieuwsbrieven kan schrijven? Dan help ik je graag. Ben je op zoek naar een communicatiestrategie of advies? Ik denk graag met je mee. Van idee tot uitvoering, van advies tot realisatie. Welke manier van communicatie en welke middelen passen bij jouw bedrijf? Laat dat maar aan mij over.

Wil je een website met ijzersterke teksten? Zoek niet verder, want je hebt me gevonden. Of je nu from scratch begint en nog geen huisstijl hebt of als je al een website hebt maar het compleet anders wilt: stuur mij even een berichtje

Als je dit leest is de kans groot dat je op zoek bent naar hulp, iemand die meedenkt en aan wie jij dingen kunt overlaten waar je misschien zelf niet zo goed in bent, geen zin in hebt of geen tijd voor hebt. En dat is het leuke aan ondernemer zijn: jij mag dingen van je afschuiven die je liever niet wilt of kunt doen! 

Even sparren?

Dan mag je altijd contact met mij opnemen!

Ik denk graag met je mee.

bottom of page